Beskyt din WordPress-side mod hacking

Udviklerne bag WordPress gør alt hvad de kan for at gøre systemet så sikkert og robust som muligt, og mange WordPress-brugere tror, at deres website er sikret mod alt, når systemet er hentet og sat op. Eller måske tænker man bare ikke over, at der er folk, som kan finde på at hacke ens side uden grund – ja nærmest for sjov. Jeg gør dig nu opmærksom på dette, og jeg vil samtidigt fortælle dig, hvordan du kan komme hackerne i forkøbet ved at beskytte din WordPress-side. Læs mere

Begræns adgangen til administrationen i din WordPress-side

Ønsker du at øge sikkerheden på din WordPress-side markant, så kan du begrænse adgangen til administrationen så du selv kontrollerer, hvilke ip-adresser, der kan tilgå den, hvilket vil give en høj beskyttelse. Jeg viser hvordan du kan gøre det på få minutter. Læs mere

WordPress: Ekstra felter ved registrering

Når brugere skal registrere sig på en standard WordPress-side, bliver de bedt om et brugernavn og en e-mail-adresse. Flere oplysninger behøves der heller ikke i de flestes tilfælde, men hvad nu hvis man ønsker, at for- og efternavn skal være obligatorisk? Eller et af de ekstra felter, som man har oprettet til brugeres profil – f.eks. telefonnummer? I denne artikel forklarer jeg, hvordan man nemt kan tilføje flere felter til registreringsformularen.

Læs mere

WordPress: Udvidet profil

Som almindelig bruger (abonnent) på en WordPress-side er der som udgangspunkt ikke meget interessant at lave, og ens profil er meget begrænset hvad angår informationer. Derfor er det også sjældent spændende at læse andres offentlige profiler. Dette kan der dog gøres noget ved, og jeg har selv gjort det længe hos flere af de sider, som jeg har arbejdet med. Det er faktisk slet ikke så svært at lave en udvidet profil – uden hjælp fra andre plugins!

Læs mere

WordPress 3.0: Basalt om Custom Post Types

Som nævnt i forrige indlæg, vil jeg her på bloggen skrive om flere af de nye funktioner og detaljer, som WordPress 3.0 har medbragt. Denne gang gælder det Custom Post Types – den mest ventede nyhed efter min mening. Jeg vil komme ind på, hvad det er (og ikke er), hvilke muligheder det giver, og hvordan man bruger det. Selvom det bliver lidt teknisk, så vil selv den mindre erfarne WordPress-udvikler kunne oprette og eksperimentere med brugerdefinerede typer ved at følge denne guide.

Læs mere

Introduktion til nyhederne i WordPress 3.0

Den 17. juni 2010, næsten seks måneder efter sidste store udgivelse, blev WordPress 3.0 “Thelonious” officielt udgivet. Og i går, den 27. juni, blev den danske sprogpakke omsider integreret og ligger nu til fri download på den danske WordPress-side. Derfor optræder den også i meddelelsen om kerneopdateringen hos danske WordPress-brugere, så disse kan opdatere automatisk. Med WordPress 3.0 følger en del nye funktioner og detaljer, og dem vil jeg komme ind på her.

Læs mere